Rather than love, than money, than fame, give me truth.

 
I dag har väder guden inte lyssnat på mina önskemål det märker jag. Så när det har varit en så grå och tråkig dag som denna så passade jag på och gjorde en lite roligare och färggladare sminkning än vad jag vanligtvis brukar göra. Sen eftersom jag vart så otroligt kass på att uppdatera. Alla ögonskuggor kommer i från den matta 88 paletten! och det röda läppstiftet kommer i från Isadora och heter summer red. Nu ska jag tvätta bort sminket och njuta lite utav det "fina" vädret och kolla på film, hela kvällen. Det förtjänar jag efter en arbetsdag tycker jag! 
 

"Överallt finns det händer ingen håller i, i den här jävla stan."

Sitter ute och känner hur knotten kretsar runt mitt huvud. Blir extremt irriterad. Men som tur är har jag musiken, som gör att jag skiter fullständigt i det. Sitter och lyssnar på låten dreams today - efterklang. Jag har kommit in i en period då jag känner mig extremt inspirerad. Vissa låtar får en verkligen att bli inspirerad. När jag lyssnar på den låten så känns det som jag kan åstakomma i stort sett vad som helst. Det är skönt, att man ibland kan känna så. Det behöver man. Sitter även och läser samma sak om och om igen. Joakim Berg, en utav de människor som inspirerar mig mest. Att han med få rader kan beskriva någonting så exakt. blir så förbryllad. 
 
 

Och hon som stirrar ut ur spegeln, det kan väl inte vara jag?
När blev jag så ful och trött och gammal, så ensam, feg och svag?
Jag tror jag vet vad allt går ut på, jag tror jag äntligen förstår.
Att det finns ingen magisk genväg, ingen rök och inga spår.
Ingen enkel lösning, inget svart och vitt, bara grått.
Man får ta det man blivit given, och säga "jag älskar det jag fått." - Joakim Berg. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skisser för sommaren

 
 
picknick i norr om Varberg en kväll som denna var inte alls dumt..så passade även på att ta mig lite fina sommarbilder med systemkameran! 
 
 

RSS 2.0