Rose of the devil's garden

God kväll! 
Tänkte bara lägga upp två sminkningar som jag tycker passar bra till vardags. Enkla och mjuka färger passar till vardags tycker jag. Nu går båda dessa sminkningar i bruna toner vilket inte är lika "hårt" som svart. Jag har även använt en brun kajal i stället för en svart, för jag tycker att det ramar in ögat lagom mycket men ger ändå lagom intensitet. Har inte så mycket mer att säga! så här kommer dom.. 
 
 
 
 
 

There's no leaving now

Tjenixen, tänkte bara visa dagens makeup, mycket eyeliner och sotad globlinje med en vinröd färg i från den neutrala 88 paletten. Detta är en utav mina favorit make-uper, i min mening funkar den i alla lägen, fest som vardag. Jag tycker det vinröda framhäver det gröna i mina ögon på ett fint sätt. Hoppas ni tycker om den.

 

Du var min armé


En gammal vardags sotning, så som jag gillar att ha det till vardags, den svarta färg jag använder blir väldigt mjuk och är lätt att sota ut. Det är en svart singel skugga från Isadora, tror inte just denna finns kvar längre.


 
 

Nu börjas det igen!

God afton!
herregud va längesen det var man uppdaterade, men nu ska jag börja igen. Har fått en ny systemkamera så nu kan jag börja lägga upp bilder. lovar att jag ska vara med aktiv. Lovar. Har tagit lite bilder med kameran så nu kommer gamla sminkningar som jag hoppas ni får glädje utav! En sotning som går i lila toner med hallonrött färgat läppstift. En sminkning för de djärva som vågar köra färgstarka läppar och en mörk sotning samtidigt, själv så tycker jag det är dö läckert! Hoppas ni tycker om den!
 
 
 

RSS 2.0