de enkla går oftast hem!

god kväll! här sitter jag och har inget för mig, så jag koll igenom bilder och hitta den make-upen som jag hade för några dagar sen. så här kommer den! enkelt sminkning som går på under 5 minuter. 1 brun matt ögonskugga på en skimmrig primer, de är lite såhär jag går till skolan, lite sotade ögon och är inte allt för svårt att göra när man är trött.  trycker bara på ögonskuggan med en hårdare pensel och sen skuggar jag ut alla skarpa kanter med en större mjukare och fluffigare pensel.


men får hoppas ni tycker om den! glöm ej kommentera om de är något ni funderar över eller om de är någon speciell sminkning ni vill se! :)
pöss haj!Smokey eye palette, check!

Hejsan allihopa!
förlåt för att jag  inte uppdaterat något på länge, men har inte vetat vart systemkameran har vart men nuså hitta jag den! så nu kommer de bli mer som händer på bloggen.

fick en palette som jag lääänge velat ha, smokey eye paletten! färgerna är så perfekta nu på hösten.
älskar ju sotningar så denna passar mig perfekt. i paletten finns de mest matta färger men också några skitsnygga skimmriga färger, dom har jag dock inte provat än, men de kommer! med en primer under dessa skuggor kan de inte bli fel! nu ska jag snart beställa contour & blush paletten från kosmetikan med, de blir nästa inköp! har nämnligen inga fina rougher.
men nu tänkte jag visa lite sminkningar som jag gjort med min nya palette.

hade fint! puss haj!

Vilken look föredrar ni?

Hallå hallå!
tänkte bara fråga vilken look som tilltalar er mest!
är de den översta looken med solbränd hy sotade ögon och ljusare läppar?
eller... den klassiska 50-tals looken med ljus hy,eyeliner vingen och dom röda läpparna?
hmm....

ha en fortsatt jättbra dag!
puss hej!

RSS 2.0