CLOSE UP PÅ LÄPPSTIFTET!

här kommer en liten close up på de snygg snygga läppstiftet som jag köpte för inte så längesen.
passar  till alla och passar verkligen till alla tillfällen, detta ska ner i min väska på en gång!
läppstiftet är i från Make Up Store och heter Wobble. kostar 175 SEK!  helt klart värt vartenda öre! rekommenderar de starkt :)

Jag och min älskade vän Beatrice!

herregud va de bloggas i dag! redan 3.e inläggget för i dag, känns bra att vara igång igen!
tänkte visa liet bilder som jag tog här om dagen när jag va med min underbara och bästa vän Beatrice.

så de blir bara lite smått och gott!  smink och lite andra mysiga bilder! :D


först sminkningen på min fina vän! fixade i ordning hennes bryn också, och fyllde i dom lite med en brun ögonskugga!denna sminkningen är också jättefin att ha på en bal!  guld och chocklad brunt tillsammans tycker jag är så himla fint! och de framhäver beas grönblå ögon jättemycket.Bea tyckte de va kul att fota mig när jag sminka mig så här kommer lite  bilder!


OM NI UNDRAR VAD LÄPPSTIFTET HETER SÅ KOMMER DE FRÅN CLAUDIA.
och är nummer 157!  älskar riktigt färgstarka läppar! nästa läppfärg jag ska inskaffa ska bli ett orange läppstift, sommarens färg och de är så snyggt tycker jag!
är fullkomligt kär i beas klargröna ögon...hjärtattack!läppstiftet jag och bea har på oss är ett skitsnyggt vardagsstift från Make up store och de heter Wobble!

det va alla bilder! :D 
puss och kram på er / Ellen
Andra balsminkningen!

hej igen! andra sminkningen för i dag. 
den här sminkningen är ju om man vill ha lite mer, eftersom jag har mycket mascara med mycket svart kajal.  denna sminkningen passar ju till många tillfälllen, fest som bal. kanon ju!
och sminkningen passar ju till alla färger:)

så här kommer en tutorial på den,hoppas ni tycker om den!


1. som vanligt så tar jag en primer på hela locket och hela vägen upp till ögonbrynet! en concealer funkar också utmärkt :)


2. sedan lägger jag en highlighter under brynet och längst in i ögonvrån och på mitten av locket en silvrig skugga. de applicerar jag med en mjuk och fluffig borste.


3. sen lägger jag en mörkare skugga på sista delen av ögonlocket, MEN inte längre upp än globlinjen.


4. sedan tar jag samma skugga i hela globlinjen enda längst in också.  så man ramar in dom andra färgerna ungefär. detta gör så man får mer djup i ögat.


5. sedan har jag en stor fluffig borste och sotar ut alla skuggorna och jobbar upp lite emot brynet och blandar in den i highlightern.


6. jag lägger även en svart skugga under ögat med en snedskuren pensel. mörkast längst ut och en ljusare skugga längst in i ögat för att ögat ska få ett piggare intryck.

7. dags för kajalen! den målar jag på på både undre och övre vattenlinjen och ända in. man kan även använda en vit kajal om man inte vill ha ett så mörkt och markerat öga. ett TIPS! för att få kajalen att hålla längre kan man ta en snedskuren pensel och trycka på lite svart ögonskugga på vattenlinjen!8. sen är de bara att måla på lite mascara och sen är de klart! hoppas ni tyckte om den!:)


kommer lägga upp fler sminkningar så småning om! är de några frågor är de bara att skicka en kommentar!

ha en fortsatt jättebra dag! :D

första balsminkningen!

hej allesammans!:)
nu kommer en balsminkning som jag gjorde i dag, en rosa brun sminkning som jag tycker hade vart fin på balen. alla färger är i från den 88 skimmriga paletten!

1. det gör jag först är att jag lägger på en primer som gör så ögonskuggan håller längre och så den inte veckar sig.2.  lägger på en ljus skugga längst in i ögon vrån och under brynet. och sen lägger jag en ljusrosa färg på mitten av locket, UNDER globlinjen.3. efter den så lägger jag en mörkare rosa färg och skuggar in den ljusa och den mörkare ihop med varandra.4. sedan lägger jag en brun färg längst ut på ögat och i globlinjen så de ser ut såhär.
 


5. jag tar sedan en fluffig mjuk borste och sotar ut den bruna färgen i globlinjen och lite upp emot brynet.6. jag väljer att ta en vit kajal för att få ett piggare och mer öppet öga och jag tycker de passar bäst in på denna sminkningen.


7. jag väljer att inte ta en eyeliner för jag vill inte att sminkningen ska vara så markerad så därför tar jag i stället en mörkbrun skugga med en snedskuren borste och applicerar den längs fransarna för att få ett mjukare intryck men ändå gör så blicken blir mer intensiv. och sen så böjer jag fransarna och applicerar mascara och sen va de klart!a

a

RENOVERING

Bloggen kommer att se lite rörig ut nu ett litet tag för ska byta design osv nu.
Så ja... vi säger så!

bal och skolavslutnings sminkningar ett tag nu framöver!

Hej allihopa!
nu är de ju baltider och snart skolavslutningar och annat så jag tänkte lägga upp lite fina och naturliga balsminkningar nu framöver!

vill ni ha något speciellt så kommentera och säg vad jag ska använda för slags färger!:)

denna sminkningen gjorde jag för längesen, men denna funkar ju utmärkt på bal eller skolavslutning om man vill ha något enkelt men ändå fint! ALLA färger är i från den 88 neutrala paletten :)
kram kram!

första sminkningen på sååååå länge!

hej på er allihopa!
kan inte fatta att de va ungefär ett halv år sedan jag la upp en sminkning sist.
kan inte fatta hur fort tiden går!  men nu har jag äntligen min kamera så nu ska jag lägga upp så mycket som jag kan och så ofta jag kan! låter de bra? ;)

eftersom de va så längesen jag la upp en sminkning så gjorde jag en lite färgglad sminkning i dag! varma härliga sommarfärger, röda,oranga och bronsiga toner!
hoppas ni tycker om den. kommer upp fler make-uper strax!ha en fortsatt underbar dag!
nu ska jag själv lägga mig i soffan och bara gotta mig hehe! :D

RSS 2.0